Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_gb61vepgkck6ktcf7g7u6par93, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Partners | Congres Positieve Gezondheid

Partners

Tijdens het Congres Positieve Gezondheid er diverse mogelijkheden om u als sponsor te profileren.
Wilt u invulling geven aan een kennissessie? Uw bedrijfslogo in congresuitingen, een stand?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Nynke Vlaskamp.

Nynke Vlaskamp
06 12 74 56 62
nynkevlaskamp@​vakmedianet.nl


Sense Health

Sense Health helpt met gezond gedrag. Dat doen we door coaching en mensen bewust maken. Hiervoor hebben we programma's en digitale tools. We geloven namelijk dat iedereen, met de juiste hulp, zelf de kwaliteit van zijn of haar leven beter kan maken!


Bellicon

 

Bellicon nodigt jou van harte uit om plezier te komen maken! Maar ook te relaxen en nieuwe energie op te doen tijdens een potje bouncen op onze Workspace trampoline stand.

De bellicon® is oorspronkelijk ontworpen voor revalidatie, maar bouncen op een trampoline is in feite ideaal voor iedereen die aan een goede gezondheid en conditie wil werken. De bellicon® onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en speciale elastiekringen. De bellicon® is veel elastischer dan minitrampolines met een stugge vering en veert duidelijk dieper door. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht geleidelijk afgeremd en vindt er geen schokbelasting plaats op de gewrichten.

Al bij een gematigde training activeer je op een veilige manier al je 656 spieren, je celstofwisseling, je hart, zuurstof opname, evenwicht, bekkenbodemspieren, bloedsomloop en lymfestelsel. De voortdurend wisselende zwaartekrachtbelasting veroorzaakt bijzonder positieve reacties op zowel lichaam als geest.

Het kan ook bijdragen aan overgewicht, rug - en knieklachten, stress, spataderen, incontinentie en osteoporose effectief helpen bestrijden.

bellicon® Workspace “Zitten is het nieuwe roken” is wat we steeds vaker horen. Gemiddeld zitten we 8 - 11 uur per dag. Regelmatig gebruik van de bellicon® op het werk zorgt voor een betere vitaliteit, focus en ontspanning.

https://www.bellicon.com/nl_nl/bellicon-voor-iedereen/bellicon-workspace


Holland Fit

Holland Fit brengt vitaliteit binnen handbereik. Bevlogenheid, vitale en inzetbaarheid van mensen kun je als organisatie bevorderen. Vitale medewerkers zijn een groot goed en zitten lekker in hun vel. Holland Fit levert hierin graag professionele support. Met passende keuzemogelijkheden en eigen regie van medewerkers lukt dit vaak. Wij werken dagelijks met veel energie aan:

> Het ondersteunen en stimuleren van gezondheid en vitaliteit
> Activatie en gedragsverandering van medewerkers
> Fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van mensen

Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een PMO / healthcheck, ontwikkeling van een bedrijfseigen vitaliteitsplatform of de inzet van teamtrainingen en 1-op-1 coaching. De combinatie werkt vaak goed en zetten we als totaalprogramma succesvol in bij organisaties als bijvoorbeeld Schiphol Group, Randstad en zorgorganisatie Pameijer.

http://www.hollandfit.nl/home.html


Bfo


Cultuur Werkt

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_gb61vepgkck6ktcf7g7u6par93, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0